Ontmoet de eigenaar

De aankoop van een kunstwerk, of het nu gaat om een tekening of een ceramische sculptuur, is vaak een emotionele beslissing, ingefluisterd door het verlangen een moment of gevoel vast te leggen, of door nostalgie, heimwee of nog door de wens een weg te vinden naar het hart van een oude of prille liefde. Of men vindt iets gewoon mooi passen in zijn interieur. Hoe dan ook, aan elke aangekochte sculptuur, vaas of juweel kleeft een  vaak verhaal, al is het maar een alledaagse anecdote waarin men zich herkent en die ons opbeurt. Op deze pagina maak je kennis met enkele eigenaars van onze kunstwerken, en met hun verhaal. Wat deden ze in Brugge. Waarom kochten ze net dàt werk? Waar staat of hangt de sculptuur nu?

Bezoek ook onze Facebook-pagina, of vindt ons op Instagram. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *